“Youthwork & its relevance for youth policy”

ACCESS po merr pjesë në Slloveni, në seminarin ndërkombëtar të organizuar nga Komisioni Evropian dhe Këshilli i Evropës me titull: "Youthwork & its relevance...

Paris Peace Forum 2018

"Java Kulturore e Vushtrrisë",projekt ky i implementuar nga ACCESS i udhëhequr nga Arianit Jashari, është një nga praktikat më të mira të zgjedhura për të...

Sallonet e diskutimit

Ne panelin e diskutimit organizuar nga #D4D ne Vushtrri ne kuader te projektit Sallonet e se martes u trajtua tema: "Perfshirja e te rinjve ne vendimmarrje,...

“International Youth Conference-Krusevo 2018”

Detjan Hulaj anëtar i OJQ-së "ACCESS",përfaqesoj Kosovën në konferencën ndërkombëtare në Maqedoni, "International Youth Conference-Krusevo 2018".Tema kryesore e Konferencës ishtë "VLERAT EVROPIANE PËR TË...

Exchange IT

Detjan Hulaj përfaqësoi ACCESS në trajnimin për përfaqesuesit e organizatave dhe institucioneve për realizimin e shkembimeve rinore në Ballkanin përendimor,ky trajnim ishte i mbështetur...

“Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor”,

Në konferencën rajonale: "Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor", Drejtori Ekzekutiv Arianit Jashari pati rastin të prezantoj politikat rinore ekzistuese...

Këndi i leximit

Përmes aktivitetit "Këndi i leximit", ACCESS synon ndërgjegjësimin e të rinjve për të lexuar libra dhe shmangien e përdorimit të tepërt të rrjeteve sociale....

Konferenca: “Rinia në ndërtimin e paqes dhe sigurisë”,

Konferenca: "Rinia në ndërtimin e paqes dhe sigurisë", organizuar nga ACCESS në partneritet me Kongresi Rinor Kombetar i Shqiperise, iCHAT dhe Molla e Kuqe! Ndër...

12 Gusht- Dita ndërkombëtare e Rinisë

ACCESS në bashkëpunim me shoqatën kulturore "Molla e Kuqe" dhe me mbeshtetje nga Ministria e Kulturës,Rinisë dhe Sportit, sot në shënim të Ditës Ndërkombëtare...

Intervista në RTK për Javën e Kulturës në Vushtrri

https://www.youtube.com/watch?v=_j5QABFl8Sc&feature=youtu.be Lidhje direkte në RTK për javën e Kulturës në Vushtrri. Bashkohuni me ne gjatë ditëve në vijim!

Aktivitetet e fundit