Ka filluar Java e Kulturës në Vushtrri, në kuadër të projektit Dialogu Ndërkulturor.
Organizuar nga “ACCESS” dhe mbështetur nga: Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, UNICEF Innovations Lab Kosova dhe DKRS Vushtrri.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here