Sot ne po ndjekim kongresin ndërkombëtar për Parandalimin e Radikalizimit të Rinisë dhe Ekstremizmin e Dhunshëm, të mbështetur nga Erasmus, partneriteti BE-COE, Eurodesk dhe Juventa Sllovaki. Ekspertët, aktivistët, hulumtuesit, ushtarët, studentët, politikëbërësit janë mbledhur së bashku për të diskutuar praktikat e mira dhe për të krijuar sinergji për projekte të përbashkëta. Koordinatori ynë ndërkombëtar, Mary, po prezanton hulumtimin e saj për rininë kosovare në kuadër të programit “Ndërtimi i njohurive rreth Kosovës” dhe rrjetëzimi me partnerët tanë të rinj. Nëse dëshironi të përfshiheni në projektet tona të ndjekjes, qëndroni të sintonizuar në ditët e ardhshme për të mësuar Si!

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here