Detjan Hulaj përfaqësoi ACCESS në trajnimin për përfaqesuesit e organizatave dhe institucioneve për realizimin e shkembimeve rinore në Ballkanin përendimor,ky trajnim ishte i mbështetur nga #RYCO dhe zbatuar nga #libero në bashkëpunim me  #kosovayounglawyers, duke punuar në ndërtimin e kapaciteteve për shkëmbimet e ardhshme të të rinjve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.
Trajnimi u zhvillua në Beograd.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here