Organizata ACCESS, ka mbështetur aksionin: Ta pastrojmë Kosovën, iniciativë e Let’s do it Kosova!


Te rinjtë e qytetit të Vushtrrisë kanë pastruar hapësirat rreth shkollave të mesme të larta Lutfi
Musiqi dhe Bahri Haxha, për të vazhduar edhe në qytetin e Vushtrrisë!
Urojmë që këto aktivitete simbolike të trokasin në ndërgjegjen e secilit nga ne dhe të
vetëdijësohemi për mirëmbajtjen e ambientit që na rrethon!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here