Konferenca: “Rinia në ndërtimin e paqes dhe sigurisë”, organizuar nga ACCESS në partneritet me Kongresi Rinor Kombetar i Shqiperise, iCHAT dhe Molla e Kuqe!

Ndër të tjera, ACCESS prezantoi punën e të rinjve në parandalimin e përhapjes se ideologjive ekstreme përmes programit “Online Hate Speech”, mbështetur nga MKRS/DiR!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here