Përmes aktivitetit “Këndi i leximit”, ACCESS synon ndërgjegjësimin e të rinjve për të lexuar libra dhe shmangien e përdorimit të tepërt të rrjeteve sociale. ACCESS është e përkushtuar për shmangien e përdorimit të gjuhës së urrejtjes nga të rinjtë në rrjete sociale dhe jo vetëm, duke përjashtuar tē gjitha format e përhapjes së diskriminimit në shoqërinë tonë. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here