“Ambienti për të gjithë 2.0”

Sot, Në Komunën e Vushtrrisë në kuadër të projektit “Ambienti për të gjithë 2.0” Ekovizioni në bashkëpunim me OJQ Access dhe KVRL Vushtrri organizojë...

THIRRJE PËR APLIKIM NË TRAJNIM

OJQ ACCESS është duke implementuar projektin: “Zhvillimi i ndërmarrësisë inovative përmes teknologjisë”, në Komunat: Vushtrri, Mitrovicë dhe Skënderaj. 🟥FTOJMË TË RINJTË E INTERESUAR GRUP MOSHA...

“e-culture”

OJQ ACCESS ka lansuar projektin "e-culture" Projekti “e-culture” realizohet në kuadër të projektit “GrassRoots Action Support” që financohet nga Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga zyra...

“Building Knowledge About Kosovo”

Sot ne po ndjekim kongresin ndërkombëtar për Parandalimin e Radikalizimit të Rinisë dhe Ekstremizmin e Dhunshëm, të mbështetur nga Erasmus, partneriteti BE-COE, Eurodesk dhe...

Regional Youth Seminar

Seminari Rajonal , po mbledh pjesëmarrës nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor në Beograd për të zhvilluar një model afatgjatë të përfaqësimit të të...

Intervista në RTK për Javën e Kulturës në Vushtrri

https://www.youtube.com/watch?v=_j5QABFl8Sc&feature=youtu.be Lidhje direkte në RTK për javën e Kulturës në Vushtrri. Bashkohuni me ne gjatë ditëve në vijim!

“Mënyrat e të jetuarit shëndetshëm”

ACCESS shpërndau çertifikatat për pjesëmarrje në trajnimin  , në kuadër të projektit "Integrimi përmes Edukimit", mbështetur nga Zyra për Çështje të Komuniteteve/Qeveria e Republikës së...

Cultural Week of Vushtrria

Pershendetje nga Thessaloniki! Sot në Sallën e Bashkisë, në një qytet të gjallë me studentët kosovarë, "Java kulturore e Vushtrrisë" u prezantua nga Kordinatorja...

Dita e Evropes fjala e drejtorit

Arianit Jashari përfaqësues i të rinjve në Zyrën Rajonale për Bashkëpunim Rinor “RYCO dhe Drejtor Ekzekutiv I “ACCESS”, me ftesë të Organizates “TROJA”, në...

Paris Peace Forum 2018

"Java Kulturore e Vushtrrisë",projekt ky i implementuar nga ACCESS i udhëhequr nga Arianit Jashari, është një nga praktikat më të mira të zgjedhura për të...

Aktivitetet e fundit