Tryezë diskutimi për nderë të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, me moton “Ndërtimi i paqes për të Rinj”!


I ftuar në cilësinë e panelsitit ishte Drejtori Ekzekutiv I “ACCESS” , z. Arianit Jashari. Ndër të tjera z. Jashari tha: jam i bindur se rinia do të jetë motor i ndryshimeve pozitive që e presin Ballkanin perëndimor, veçanërisht në procesin e integrimit në BE, kështu që është e nevojshme t’u jepet me shumë mundësi të rinjve, të krijohen lehtësira për qasje në proceset vendimmarrëse, te mbeshteten programet dhe aktivitetet e tyre që do të ndihmonin fuqizimin e saj, dhe do përmirësonin situatën aktuale në të cilën ndodhemi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here