Thirrje për aplikim

OJQ “ACCESS”, ofron trajnime falas në fushën e IT-së për të rinjtë e Komunave: Vushtrri dhe Drenas. Trajnimet zhvillohen në kuadër të projektit: “Trajnime profesionale...

“e-culture”

OJQ ACCESS ka lansuar projektin "e-culture" Projekti “e-culture” realizohet në kuadër të projektit “GrassRoots Action Support” që financohet nga Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga zyra...

“Ambienti për të gjithë 2.0”

Sot, Në Komunën e Vushtrrisë në kuadër të projektit “Ambienti për të gjithë 2.0” Ekovizioni në bashkëpunim me OJQ Access dhe KVRL Vushtrri organizojë...

Regional Youth Seminar

Seminari Rajonal , po mbledh pjesëmarrës nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor në Beograd për të zhvilluar një model afatgjatë të përfaqësimit të të...

“Building Knowledge About Kosovo”

Sot ne po ndjekim kongresin ndërkombëtar për Parandalimin e Radikalizimit të Rinisë dhe Ekstremizmin e Dhunshëm, të mbështetur nga Erasmus, partneriteti BE-COE, Eurodesk dhe...

Cultural Week of Vushtrria

Pershendetje nga Thessaloniki! Sot në Sallën e Bashkisë, në një qytet të gjallë me studentët kosovarë, "Java kulturore e Vushtrrisë" u prezantua nga Kordinatorja...

“Mënyrat e të jetuarit shëndetshëm”

ACCESS shpërndau çertifikatat për pjesëmarrje në trajnimin  , në kuadër të projektit "Integrimi përmes Edukimit", mbështetur nga Zyra për Çështje të Komuniteteve/Qeveria e Republikës së...

Integrimi përmes Edukimit

ACCESS është duke zhvilluar trajnimin "Mënyrat e të jetuarit shëndetshëm", në kuadër të projektit "Integrimi përmes Edukimit" ,mbështetur nga Zyra për Çështje të Komuniteteve/Qeveria...

Integrimi përmes Edukimit

ACCESS është duke implementuar projektin "Integrimi përmes Edukimit" , mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës- Zyra për Çështje të Komuniteteve. Ky projekt ka për...

Liria e shprehjes dhe parandalimi i gjuhes se urrejtjes

iCHAT ne bashkepunim me ACCESS ka filluar implementimin e trajnimeve qe kane per qellim promovimin e Lirise se shprehjes dhe parandalimin e gjuhes se...

Aktivitetet e fundit