THIRRJE PËR APLIKIM NË TRAJNIM

OJQ ACCESS është duke implementuar projektin: “Zhvillimi i ndërmarrësisë inovative përmes teknologjisë”, në Komunat: Vushtrri, Mitrovicë dhe Skënderaj. 🟥FTOJMË TË RINJTË E INTERESUAR GRUP MOSHA...

Dita e Evropes fjala e drejtorit

Arianit Jashari përfaqësues i të rinjve në Zyrën Rajonale për Bashkëpunim Rinor “RYCO dhe Drejtor Ekzekutiv I “ACCESS”, me ftesë të Organizates “TROJA”, në...

Exchange IT

Detjan Hulaj përfaqësoi ACCESS në trajnimin për përfaqesuesit e organizatave dhe institucioneve për realizimin e shkembimeve rinore në Ballkanin përendimor,ky trajnim ishte i mbështetur...

Liria e shprehjes dhe parandalimi i gjuhes se urrejtjes

iCHAT ne bashkepunim me ACCESS ka filluar implementimin e trajnimeve qe kane per qellim promovimin e Lirise se shprehjes dhe parandalimin e gjuhes se...

“Youthwork & its relevance for youth policy”

ACCESS po merr pjesë në Slloveni, në seminarin ndërkombëtar të organizuar nga Komisioni Evropian dhe Këshilli i Evropës me titull: "Youthwork & its relevance...

Intervista në RTK për Javën e Kulturës në Vushtrri

https://www.youtube.com/watch?v=_j5QABFl8Sc&feature=youtu.be Lidhje direkte në RTK për javën e Kulturës në Vushtrri. Bashkohuni me ne gjatë ditëve në vijim!

Konferenca Nërkombëtare e të Rinjëve: “Vlerat Evropiane për të ardhmen e vendeve të Ballkanit...

REZULTATET DHE KONKLUZIONET Kemi kënaqësinë t’iu informojmë që edicioni i 15të i njërës prej ngjarjeve ndërkombëtare më të pranuara për liderët e rinjë nga Evropa...

Integrimi përmes Edukimit

ACCESS është duke implementuar projektin "Integrimi përmes Edukimit" , mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës- Zyra për Çështje të Komuniteteve. Ky projekt ka për...

“Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor”,

Në konferencën rajonale: "Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor", Drejtori Ekzekutiv Arianit Jashari pati rastin të prezantoj politikat rinore ekzistuese...

Ta pastrojmë Kosovën

  Organizata ACCESS, ka mbështetur aksionin: Ta pastrojmë Kosovën, iniciativë e Let's do it Kosova! Te rinjtë e qytetit të Vushtrrisë kanë pastruar hapësirat rreth shkollave...

Aktivitetet e fundit