OJQ “ACCESS”, ofron trajnime falas në fushën e IT-së për të rinjtë e Komunave: Vushtrri dhe Drenas.
Trajnimet zhvillohen në kuadër të projektit: “Trajnime profesionale për qasjen e të rinjve në tregun e punës”,  mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, përmes të cilave të rinjtë mund t’i zhvillojnë dhe ngrisin aftësitë e tyre për punësim dhe vetë punësim.

Afati I fundit për aplikim: 10.08.2020, ora 23:59!

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar!

#APLIKONI

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfz20CZiSDwSE-L1OrEeuLFynql1zzfJiQGu_9blTLo3w-fiw/viewform?vc=0&c=0&w=1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here