Organizata rinore, jo-qeveritare ACCESS, eshte duke mbajtur sesione informuese me te rinj, me keto tema:

-Njoftim me te drejtat dhe pergjegjesite e vullnetareve dhe rekrutuesve te vullnetareve;

-Promovim i platformes per regjistrim te vullnetareve;

-Regjistrim i vullnetareve ne platforme;

-Njohja e punës Vullnetare si pervoje pune konform Udhezimit Administrativ per Pune Vullnetare Nr.01/2016.

Interesim i jashtezakonshem i te rinjve ne Gjimnazin “Eqrem Çabej”, ne Vushtrri per t’u bere pjese e platformes me te madhe ne vend per regjistrim te vullnetareve:
kosovovolunteers.org

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here