Seminari Rajonal , po mbledh pjesëmarrës nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor në Beograd për të zhvilluar një model afatgjatë të përfaqësimit të të rinjve në rajon.
Pjesëmarrësit kanë diskutime intensive në grupet punuese, duke votuar për pozitat dhe prioritetet.


Kosova përfaqësohet nga Detjan Hulaj i cili është anëtar i ACCESS dhe gjithashtu nga Vesa Ibrahimi nga Këshilli i Veprimit Rinor Qendror – Kosovë dhe Visar Haxhifazliu nga Ngo THY

Kjo nismë po mbështetet nga Friedrich Ebert Stiftung

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here