ACCESS shpërndau çertifikatat për pjesëmarrje në trajnimin  , në kuadër të projektit “Integrimi përmes Edukimit”, mbështetur nga Zyra për Çështje të Komuniteteve/Qeveria e Republikës së Kosovës.


Ky trajnim kishte për qëllim vetëdijësimin dhe informimin e të rinjëve mbi mënyrat e të jetuarit shëndetshëm!

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here