iCHAT ne bashkepunim me ACCESS ka filluar implementimin e trajnimeve qe kane per qellim promovimin e Lirise se shprehjes dhe parandalimin e gjuhes se urrejtjes.

Aktivitetet mbeshteten nga Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit dhe OSCE, gjithashtu falenderim per kryetarin e Komunes se Vushtrrise z. Xhafer Tahiri, drejtorin e DKA z. Afrim Namani, Drejtorin e Gjimazit Eqrem Çabej z. Lulzim Bivolaku dhe zv. drejtorin Fatmir Haradinaj, per perkushtimin dhe mbeshtetjen e tyr    e ne luftimin e dukurive negative!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here