OJQ ACCESS është duke implementuar projektin: “Zhvillimi i ndërmarrësisë inovative përmes teknologjisë”, në Komunat: Vushtrri, Mitrovicë dhe Skënderaj.

🟥FTOJMË TË RINJTË E INTERESUAR GRUP MOSHA 18-24 VJET, NGA: VUSHTRRI, MITROVICË DHE SKËNDERAJ TË APLIKOJNË PËRMES LINKUT MË POSHTË!

👨‍💻Zhvillo shkathtësitë tua për punësim apo vetëpunësim 👩‍💻💻📇

🟠MODULI 1️⃣: Trajnim për ngritjen e kapaciteteve në fushën e ndërmarrësisë inovative💡📈
🟠MODULI 2️⃣: Trajnim për Inovacion përmes teknologjisë 👩‍💻

⏳Afati për aplikim është i hapur nga data: 27.09.2021 – 08.10.2021, ora 15:00!

Numri i vendeve në trajnim është i kufizuar!
Projekti: “Zhvillimi i ndërmarrësisë inovative përmes teknologjisë”, mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit – Departamenti i Rinisë – MKRS dhe implementohet nga OJQ ACCESS.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfz20CZiSDwSE-L1OrEeuLFynql1zzfJiQGu_9blTLo3w-fiw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR19VceMDftAj5Ww-te3QDE6qnUXrEZi-c1SMEmWQl6Cfg4lTU7FQn2BlGo

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here