Pershendetje nga Thessaloniki! Sot në Sallën e Bashkisë, në një qytet të gjallë me studentët kosovarë, “Java kulturore e Vushtrrisë” u prezantua nga Kordinatorja ndërkombetare e ACCESS Mary Drosupolus si një nga projektet më të suksesshme të udhëhequr nga të rinjtë në Evropë, duke përdorur dialogun ndërkulturor si mjete për ndërtimin e shoqërive paqësore dhe fleksibël.

Ky është fillimi i një sërë aktivitetesh që do të ofrojnë mundësi për lëvizje dhe mundësi të rrjetit për të rinjtë kosovarë, që vijnë nga të gjitha fushat dhe prejardhjet.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here