Në Ohër të Maqedonisë po mbahen aktivitete të ndryshme nga të rinjtë

Në Ohër të Maqedonisë po mbahen aktivitete të ndryshme nga të rinjtë e Ballkanit Perëndimorë dhe nga Evropa. Aktivitet mbështeten nga Fondacioni Rinor Evropian. Mundësi e shkëlqyer...

Konferenca Nërkombëtare e të Rinjëve: “Vlerat Evropiane për të ardhmen e vendeve të Ballkanit...

REZULTATET DHE KONKLUZIONET Kemi kënaqësinë t’iu informojmë që edicioni i 15të i njërës prej ngjarjeve ndërkombëtare më të pranuara për liderët e rinjë nga Evropa...

Dita ndërkombtare e vullnetarizmit

Ne diten nderkombetare te Vullnetarizmit, duke ndare pervojen time si vullnetar e deri te certifikimi im si Mentor per rekrutim te vullnetareve dhe si...

Sesione Informuese

Organizata rinore, jo-qeveritare ACCESS, eshte duke mbajtur sesione informuese me te rinj, me keto tema: -Njoftim me te drejtat dhe pergjegjesite e vullnetareve dhe rekrutuesve...

Dita e rinisë 12 Gusht 2017

Tryezë diskutimi për nderë të Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, me moton "Ndërtimi i paqes për...

Dita e Evropes fjala e drejtorit

Arianit Jashari përfaqësues i të rinjve në Zyrën Rajonale për Bashkëpunim Rinor “RYCO dhe Drejtor Ekzekutiv I “ACCESS”, me ftesë të Organizates “TROJA”, në...

Ta pastrojmë Kosovën

  Organizata ACCESS, ka mbështetur aksionin: Ta pastrojmë Kosovën, iniciativë e Let's do it Kosova! Te rinjtë e qytetit të Vushtrrisë kanë pastruar hapësirat rreth shkollave...

Aktivitetet e fundit