Socially Empowered and Transparent Youth Network – SETYN

OJQ ACCESS in Montenegro to: 🟠 expanding and deepening the cooperation & networking from West Balkans and European Union🇪🇺 🟠 strengthen the efficient management, internationalization, transparency...

Integrimi përmes Edukimit

ACCESS është duke implementuar projektin "Integrimi përmes Edukimit" , mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës- Zyra për Çështje të Komuniteteve. Ky projekt ka për...

Konferenca Nërkombëtare e të Rinjëve: “Vlerat Evropiane për të ardhmen e vendeve të Ballkanit...

REZULTATET DHE KONKLUZIONET Kemi kënaqësinë t’iu informojmë që edicioni i 15të i njërës prej ngjarjeve ndërkombëtare më të pranuara për liderët e rinjë nga Evropa...

Liria e shprehjes dhe parandalimi i gjuhes se urrejtjes

iCHAT ne bashkepunim me ACCESS ka filluar implementimin e trajnimeve qe kane per qellim promovimin e Lirise se shprehjes dhe parandalimin e gjuhes se...

Java e Kulturës – Vushtrri

Ka filluar Java e Kulturës në Vushtrri, në kuadër të projektit Dialogu Ndërkulturor. Organizuar nga "ACCESS" dhe mbështetur nga: Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit,...

THIRRJE PËR APLIKIM NË TRAJNIM

OJQ ACCESS është duke implementuar projektin: “Zhvillimi i ndërmarrësisë inovative përmes teknologjisë”, në Komunat: Vushtrri, Mitrovicë dhe Skënderaj. 🟥FTOJMË TË RINJTË E INTERESUAR GRUP MOSHA...

“e-culture”

OJQ ACCESS ka lansuar projektin "e-culture" Projekti “e-culture” realizohet në kuadër të projektit “GrassRoots Action Support” që financohet nga Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga zyra...

“Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor”,

Në konferencën rajonale: "Standardet cilësore për politikat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor", Drejtori Ekzekutiv Arianit Jashari pati rastin të prezantoj politikat rinore ekzistuese...

“Ambienti për të gjithë 2.0”

Sot, Në Komunën e Vushtrrisë në kuadër të projektit “Ambienti për të gjithë 2.0” Ekovizioni në bashkëpunim me OJQ Access dhe KVRL Vushtrri organizojë...

Dita ndërkombtare e vullnetarizmit

Ne diten nderkombetare te Vullnetarizmit, duke ndare pervojen time si vullnetar e deri te certifikimi im si Mentor per rekrutim te vullnetareve dhe si...

Aktivitetet e fundit