Sot, Në Komunën e Vushtrrisë në kuadër të projektit “Ambienti për të gjithë 2.0” Ekovizioni në bashkëpunim me OJQ Access dhe KVRL Vushtrri organizojë tryezë të rrumbullakët ku prezantojë raportin e monitorimit të zotimeve dhëna për investim dhe mbrojtje të mjedisit nga kryetari i komunës së Vushtrrisë në zgjedhjet lokale 2017 përmes nënshkrimit të memorandumit mjedisor.

Përveç prezantimit të raportit të monitorimit u diskutuan edhe një numër i problemeve mjedisore të pranishme në këtë komunë.

Projekti “Ambienti për të gjithë 2.0” është i financuar nga BE-ja, i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i zbatuar nga IKS, Lens si dhe implementuar nga Ekovizioni

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here